Юнайтед отстреля слаб Ливърпул в голямото дерби

Световен футбол

Юнайтед отстреля слаб Ливърпул в голямото дерби

4958
на 12.09.2015
Юнайтед отстреля слаб Ливърпул в голямото дерби

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-скъпият тийнейджър в историята на футбола Антони Марсиал направи мечтан дебют с екипа на Манчестър Юнайтед, след като реализира решителен гол в дебюта си при успеха с 3:1 в голямото дерби срещу Ливърпул в 5-ия кръг на английската Висша лига.

препоръчано

 Две от смените на мениджъра на "червените дяволи" ЛуисванГаал изиграха ключова роля за победата. Появилият се на почивката АшлиЙънг спечели нарушение само четири минути след влизането си в игра, от което домакините откриха резултата. Закупеният за 36+22 милиона паунда 19-годишен нападател на МанЮнайтед Антони Мартиал пък отбеляза първия си гол за своя нов отбор, за да оформи крайното 3:1, пише Sportal.bg.

свързани новини

Холандският национал Дейли Блинд даде аванс на Манчестър Юнайтед в 49-ата минута с много красив удар. В 70-ата минута Андер Ерера удвои аванса на домакините, отбелязвайки дузпа в полза на своя тим. Джо Гомес фаулира Ерера в наказателното поле и от бялата точка потърпевшия прониза за втори път Симон Миньоле.

В 84-ата минута Кристиян Бентеке отбеляза невероятно попадение, с което намали изоставането на своя отбор. Той заби топката в мрежата на правещия отличен мач до момента Давид де Хеа с мощна задна ножица, след като отбраната на Ман Юнайтед бе изчистила центриране на Джордън Айб. По-малко от две минути по-късно Антони Мартиал с дебютния си гол за "червените дяволи" отново върна аванса от два гола на своя тим, оформяйки крайното 3:1 в полза на домакините.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК