Юрген Клоп се завърна във футбола

Световен футбол

Юрген Клоп се завърна във футбола

12770
преди 4 часа
Юрген Клоп се завърна във футбола
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Юрген Клоп официално ще се завърне към футбола през януари 2025-а година. Тогава бившият мениджър на Ливърпул ще поеме поста Глобален ръководител на футбола в Ред Бул.

препоръчано

Само осем месеца, след като напусна "Анфийлд", Клоп ще се завърне в играта като на важен пост в австрийския гигант за напитки.

Според уебсайта на Ред Бул, новата роля на Клоп ще бъде да "управлява международната мрежа от футболни клубове на компанията", като сред тях са Лайпциг, Залцбург, Ню Йорк Ред Булс, Брагантино и други.

Той ще отговаря пряко по треньорски въпроси, философия на играта, развитие и трансфери на таланти и треньори. Заслугата за привличането на Клоп е най-вече на Оливер Минцлаф, настоящият главен изпълнителен директор по корпоративни проекти и инвестиции в Ред Бул.

В допълнение, 57-годишният Клоп ще използва познанията си, за да подпомага Ред Бул в търсенето на най-добрите таланти и ще участва в обучението на треньори, предаде "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК