Юристи разплитат без пари заплетени казуси със земеделски имоти в мрежата

ЧАС ПИК

Юристи разплитат без пари заплетени казуси със земеделски имоти в мрежата

11060
на 07.07.2020
Юристи разплитат без пари заплетени казуси със земеделски имоти в мрежата
Автор:   ПИК

Дигиталната платформа на „Агрион“ www.agrion.bg с безплатна оценка на ниви

Лидерът в управлението на земеделски земи „Агрион“  предложи нова услуга за собственици и арендатори на земеделски земи. Те вече могат да се консултират безплатно с юрисконсултите на компанията и то без да напускат дома си.

препоръчано

Новата услуга на „Агрион“ е част от дигиталната платформа, която компанията изгради през последните месеци. Амбицията на дружеството е тя да покрие всички възможни услуги по управлението на поземлени имоти – от консултации, пред отдаване под наем или аренда до покупко-продажба на земя.

Консултациите се провеждат през сайта на компанията, където има изградена нарочна секция https://www.agrion.bg/bg/legal/.   От предложението могат да се възползват собственици на земи и наследници на ниви, както и всички, които искат да разберат как могат ефективно да стопанисват земята си или да закупят такава. За първи път тази услуга е достъпна и за българи, които притежават имоти, но живеят зад граница.

Освен през секцията в сайта, клиентите могат да се свързват с юристите на „Агрион“ и през безплатния  национален номер 08001166, както и през системата за чат на живо на сайта. Експертите на „Агрион“ са на разположение за обстойна консултация за всички аспекти на сделката.

От компанията очакват собственици на земи, наследници на ниви, както и всички, които искат просто да разберат колко струват техните терени, за да сключат изгодна сделка.

„През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви доходи на тези, които са решили да инвестират в нея или да управляват активно своя собственост. Често обаче собствениците са объркани от сложната законодателна уредба и последващите казуси.  С безплатните консултации искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат те да печелят от земеделските си земи, без да се налага да плащат за скъпи съвети“, заявиха от „Агрион“.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните често не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, за да получат адекватно заплащане за собствеността си. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет как да прекратят неизгодния си договор за аренда, за да получат по-добри условия.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“ са наследствените. Често земята е разпокъсана между десетки собственици, някои от които дори не живеят в България.  Експертите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на такива случаи, дори с по 30 собственика от различни части на страната и чужбина.

Собственици на земя често търсят съвети за цената на земята си и за начините как да я продадат без излишна бюрокрация.

За тях е безплатната оценка на стойността на земята, която предлага онлайн платформата на „Агрион“. Хората, които искат да разберат цената на земята си или да я продадат изгодно, бързо и без излишна бюрокрация получават оценка за нея, след като попълнят онлайн заявка (www.agrion.bg/sell/)

"Агрион" е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за управление на земеделска земя с най-модерните технологии.

Дружеството гарантира коректна цена за всеки терен, тъй като, за разлика от други, не използва осреднени оценки, а работи по специално създаден алгоритъм, с различни показатели, който гарантира прецизна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

 

Сподели:
Бомба x
Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 309
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това