Вход
София
Времето в София 0 o C

Ютюб ще ни напомня кога да си легнем

Ютюб ще ни напомня кога да си легнем

на 22.05.2020
9080
0
Ютюб ще ни напомня кога да си легнем
Автор: ПИК
22.05.2020
0
9080

Видеоплатформата ЮТюб обяви нова функция, с която ще напомня на потребителите да си легнат късно през нощта. Нововъведението се присъединява към вече съществуващите напомняния за „почивка“.

И двете „мерки“ са сред широкия набор от инструменти, чрез които платформата се старае да подкани хората да си починат от екраните. Те бяха представени през 2018 г. като част от инициативата на Гугъл, чиято собственост е ЮТюб, за добро благосъстояние, пише „Върдж“.

Крайната цел е да се помогне на потребителите по-отговорно да използват продуктите на Гугъл. Това е проблем, който се засилва не само по време на пандемията на коронавирус, отбелязва изданието.

Данни сочат, че за последните 2 години ЮТюб е изпратила над 3 млрд. напомняния за почивка.

С новия инструмент потребителите ще могат да зададат конкретно време, след което да им бъде напомнено да си починат или пък легнат.

„Вие задавате началното и крайното време в настройките си. Ще можете също да отхвърлите или отложите напомнянето“, казват от компанията.

Също така новата функция ще бъде достъпна и от мобилните приложения за Android и iOS.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17936
архив

Майката пита Иванчо:
- Защо не си играеш с Петьо? 
- А ти би ли си играла с някой, който лъже, бие и псува?
- Не! 
- Виждаш ли! И Петьо не иска.

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x