Ю Ту отложи съботния си концерт във френската столица

ЧАС ПИК

Ю Ту отложи съботния си концерт във френската столица

8196
на 14.11.2015
Ю Ту отложи съботния си концерт във френската столица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американската група Ю Ту обяви, че отменя концерта си, предвиден за събота в Париж. В комюнике групата на Боно съобщава, че е взела това решение заради обявеното извънредно положение след атаките снощи в Париж.

препоръчано

В съобщение на интернет сайта си, музикантите изказват съболезнования за жертвите: "Гледахме с неверие и вълнение събитията в Париж и мислите ни бяха с жертвите и техните семейства".

Групата пише и послание на солидарност до своите колеги от "Ийгълс ъф Дет Метъл", които са свирили в момента на нападението в зала "Батаклан". Съботният концерт на Ю Ту трябваше да бъде излъчен пряко по американския тв канал Ейч Би О. Сега групата ще предложи друга "по-подходяща" дата за предаването. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК