Явор Божанков, ако имаше морал и чест, би следвало да излезе от политиката

Акценти

Явор Божанков, ако имаше морал и чест, би следвало да излезе от политиката

193195
на 13.05.2024
Явор Божанков, ако имаше морал и чест, би следвало да излезе от политиката

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във всяка една нормална държава, при наличие на морал, чест и достойнство Явор Божанков би следвало да приключи с политическата си кариера.

С нея би трябвало да е приключил и Дамаджан бей (Бойко Рашков), когато през предизборната си кампания 2022 г. извади огнестрелното си оръжие пред трима човека, от които едното - духовно лице представител на Българската Православна църква!

За жалост - наглостта, чуството за безнаказаност и преяждането с власт са водещи при нашите политици и едва ли ще бъдем свидетели на достойна постъпка от тяхна страна.

Но ако трябва да сме честни, вината си е наша, защото позволяваме такива безхаберници да управлват държавата ни и коват законите. Проблемът може би се крие в късата памет и липсата на упорство в желанието ни да премахнем от политическата сцена тези вредни за Род и Отечество елементарни частици.

А докога ще е така, да видим!

Петър Недевски

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК