Явор Божанков проговори за малкото коте, с което ходи на работа в парламента (СНИМКИ)

Акценти

Явор Божанков проговори за малкото коте, с което ходи на работа в парламента (СНИМКИ)

208817
на 21.06.2024
Явор Божанков проговори за малкото коте, с което ходи на работа в парламента (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Явор Божанков проговори за малкото коте, с които ходи на работа в Народното събрание.

препоръчано

Онзи ден депутатът от "Продължаваме промяната" бе уловен от фоторепортерите на ПИК да пристига в Партийния дом с ховър борд, декориран със сладко котенце от анимацията "Hello kitty".

Ексцентричният Божанков се похвали в страницата си в социалната мрежа, че най-четената информационна агенция в България е отделила специално внимание на превозното му средство, с което безспорно полага грижи въздухът в столицата да бъде с една идейка по-чист.

Бившият социалист обаче се почувства длъжен да внесе яснота относно техническите характеристики на малкото коте, покачен върху което хвърчи из столичните булеварди.

"Не върви с 19 км/ч. Движа се с 26. И батерията не държи 2 часа, ПИК. Да не сме някакви джендъри?! Държи 1 седмица или 35 км. пробег", уточни Божанков.

Както ПИК писа той редовно ползва електрическата едноколка, за да се придвижва до работното си място.

И докато останалите депутатите паркират колите си пред Партийния дом, Божанков паркира своето превозно средство в гардеробната в сградата, издава запознати сред нейните обитатели.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО) ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК