Явор Дачков разкри как Стойчо Кацаров излъга 4 пъти за "Пирогов": Абсолютен позор, който се залепва върху цялата сегашна власт - до довечера трябва да е уволнен! При Борисов точно такова безобразие беше немислимо

Акценти

Явор Дачков разкри как Стойчо Кацаров излъга 4 пъти за "Пирогов": Абсолютен позор, който се залепва върху цялата сегашна власт - до довечера трябва да е уволнен! При Борисов точно такова безобразие беше немислимо

280287
на 19.07.2021
Явор Дачков разкри как Стойчо Кацаров излъга 4 пъти за Пирогов: Абсолютен позор, който се залепва върху цялата сегашна власт - до довечера трябва да е уволнен! При Борисов точно такова безобразие беше немислимо
Автор:   ПИК

Общо 4 пъти е излъгал досега здравният министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров, за проверката в "Пирогов" и собственото му лечение там. Това изчисли журналистът Явор Дачков в своя публикация във фейсбук. 

препоръчано

Ето целия му коментар: 

"Стойчо Кацаров първо излъга, че въобще не е стъпвал в "Пирогов" през януари. После излъга, че е бил на контролен преглед, после излъга, че не са му правени изследвания, после излъга, че подписът му бил фалшифициран. Като гледах видеото с тази покрусена лекарка ме хвана срам.

Това е абсолютен позор и той се залепва върху цялата сегашна власт, която изчегърта всички червени линии между себе си и предишната. И удари шамар на всички илюзии, че в България е възможна промяна.

Едни безочливи хора седнаха на местата на други, но с морални претенции. Впрочем при Борисов точно такова безобразие като това със Стойчо Кацаров беше немислимо".

"Стойчо Кацаров приключи. До довечера би трябвало да е уволнен от правителството. Гледам лекарката, която го е приела и пред която е подписал всички документи, след което са му направени всички изследвания. Ако Румен Радев и Стефан Янев го оставят и минута на поста няма да имат никакво извинение. А и става рецидив, след Румен Спецов", категоричен е Дачков.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това