Явор Дачков: Слави излъга, че има симптоми на COVID-19. Той е брокер, който се надяваше да кешира

Акценти

Явор Дачков: Слави излъга, че има симптоми на COVID-19. Той е брокер, който се надяваше да кешира

313330
на 07.04.2021
Явор Дачков: Слави излъга, че има симптоми на COVID-19. Той е брокер, който се надяваше да кешира
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Мисля, че Слави Трифонов излъга, че има симптоми на Ковид-19. Добро начало на политическата му кариера. Можеше веднага да направи тест и още вчера да стане ясно дали е болен или не. А след това да каже как ще управлява".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Този коментар по повод мълчанието на лидера на ИТН прави във фесбук журналистът Явор Дачков.

По думите му Трифонов е "изпаднал в ступор от страх и сега се чуди какво да прави с тази власт, която му натресоха феновете на бездарните му песни и вулгарни и примитивни скечове". 

Ето и целия му коментар:

"Мисля, че Слави Трифонов излъга, че има симптоми на Ковид-19. Добро начало на политическата му кариера. Можеше веднага да направи тест и още вчера да стане ясно дали е болен или не. А след това да каже как ще управлява.

Очевидно е, че няма кой да подкрепи ГЕРБ, така че втория мандат ще отиде при него. Слави Трифонов трябва да посочи премиер, който да получи мандата от президента или сам да се номинира за такъв.

Действията му сега, а и в цялата предизборна кампания показват, че той няма никакво сериозно намерение към политиката и управлението. Той е брокер, който се надяваше на трето, четвърто място, за да може да играе в управлението като патерица без да се налага да управлява и поема отговорност, а само да кешира.

Глупостта на българския избирател у нас и по света обаче го натресе да бъде лидер на държавата.

Мисля, че е изпаднал в ступор от страх и сега се чуди какво да прави с тази власт, която му натресоха феновете на бездарните му песни и вулгарни и примитивни скечове. Сега е в ступор, защото е взел едни пари да го играе балансьор, а се оказа, че трябва да управлява. И то с още три партии, които се мразят взаимно. There is such a mess e по-подходящото име за партията му".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК