ГОРЕЩО
ПРОЛЕТЕН ДЕКЕМВРИ! Слънчево в цялата страна, температурите ще достигнат до 12 градуса
Проф. Румяна Коларова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ - ето как ГЕРБ са обърнали ситуацията с оставката на кабинета в своя полза
Нагъл, по-нагъл, Ивайло Мирчев
В какъв контекст свършват приказките и започват ШАМАРИТЕ И ЮМРУЦИТЕ?! Надежда Йорданова от разградската самодейна полит-група на олигарха Иво Прокопиев е толкова безпомощна, че...(ВИДЕО)
Чичо Румен се уплаши, дръпна ръчната на партийния проект
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Петър Джонгов, Пирдоп
препоръчано
Необходими продукти:
За крема:
5 г желатин
2 с.л. прясно мляко
200 г бял шоколад
300 г крема сирене
200 мл сметана (35%)
225 г ягоди
Начин на приготвяне:
Накиснете желатина във вода. След като набъбне, добавете 2 с.л. прясно мляко. Загрейте на слаб огън, като бъркате непрекъснато до разтварянето му. Разтопете шоколада на водна баня. Прибавете в него желатина, разбъркайте и охладете до стайна температура. Разбийте сметаната. Прибавете я към крема сиренето и продължете с разбиването. Добавете разтопения шоколад, разбъркайте. По стените на чашите се подреждат ягоди и се пълнят с крема. Изравнете повърхността и охладете за минимум 4 часа в хладилника.
Сладкиш със сини сливи
412458
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336012
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97352
на 26.02.2019
Джолан в питка
147728
на 05.06.2018


