ЯЗЪК! Борисов с КУЛТОВО ПРИЗНАНИЕ: Навремето щях да стана голям футболист, но в 10 клас... (ВИДЕО)

Акценти

ЯЗЪК! Борисов с КУЛТОВО ПРИЗНАНИЕ: Навремето щях да стана голям футболист, но в 10 клас... (ВИДЕО)

146999
на 15.08.2024
ЯЗЪК! Борисов с КУЛТОВО ПРИЗНАНИЕ: Навремето щях да стана голям футболист, но в 10 клас... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Редом до футболните ни легенди Христо Стоичков, Гунди, Димитър Пенев и Бербатов, днес можеше да грее и името... Бойко Борисов!

препоръчано

Лидерът на ГЕРБ разведри атмосферата в парламентарните кулоарите с признанието, че навремето му предричали футболна кариера.

На обичайния си брифинг бившият министър-председател повдигна въпроса за тона и отношението на политическите формации една към друга преди изборите, и ги призова да смекчат нападките, ако не искат да изпратят България и на осми предсрочни парламетарни избори.

"За съжаление все ден говориме само за едно и също: КОНПИ - прокурор, КОНПИ - прокурор. И ако не говориш за това, те обявяват за враг на държавата. Ма това не ме интересува... Аз съм пишман футболист, където казват хората. Щях да стане добър футболист навремето, но ми се разболяха колената в 10 клас. Иначе с Майкъла бяхме един отбор.. И на стари години се захванах, нали, щото това ми е любов", призна Борисов.

Не е тайна, че коленете са слабото място на Борисов и заради тях няколко път е лежал на операционната маса. 

За пръв път тежка контузия на десния си крак той получи още като кмет на София през май 2009 г. по време на футболен мач през май 2009 г. Тогава той бе откаран и настанен в Правителствена болница със сериозно счупване и скъсани мускулни връзки.

Историята се повтори и през 2013 г., когато му се наложи да претърпи сложна операция на лявото коляно, пак поради скъсан менискус с дислокация. Първоначално Борисов се опита да се стабилизира чрез инжекции, но впоследствие се оказа, че намесата на скалпела е неизбежна.

Оперативната интервенция тогава беше извършена от завеждащия клиниката по артроскопска травматология в болница "Софиямед" доц. д-р Тони Георгиев. Тъкмо докато влезе обратно в спортна форма, каръкът застигна Борисов отново и той контузи фатално същия крак на същото място за втори път в началото на 2015 г.

Доц. Георгиев пак оперира менискуса му, след която министър-председателят незабавно започна спешни рехабилитационни процедури, за да може бързо да раздвижи крака си и да се срещне с тогавашния шеф на ФБР Джеймс Коми.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК