ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Яйцата предпазват от рак и са идеално средство за отслабване. Жълтъкът съдържа над 90% калций и желязо, а белтъкът е изключително богат на протеини.
Едно малко яйце е много по-добро от изкуствените таблетки с витамини, пише "24 часа". То съдържа:
B2 (рибофлавин), който помага на тялото да разгради храната в енергия
B12 (кобаламин), който е от жизненоважно значение за производството на
червени кръвни клетки
А (ретинол) - чудесен за зрението
E (токоферол) се бори със свободните радикали, причиняващи тъканно и клетъчно увреждане, което пък може да доведе до рак
Отслабване с яйца
Изследване, проведено от център за борба със затлъстяването в САЩ, установява, че консумацията на яйца за закуска помага за ограничаване приема на калории през целия ден с повече от 400 калории!


