ГОРЕЩО
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гърми скандал - заподозряха близка до Кирил Петков кандидат-депутатка, че върти предизборна търговия в ромски квартал (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Маруся Димитрова, Попово
препоръчано
Необходими продукти:
За 6 порции
6 яйца
6 едри картофа
сирене
краве масло
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Картофите се измиват добре и се сваряват за 5-6 мин. в подсолена вода. Изцеждат се, избърсват се и се слагат за 30 мин в умерена фурна. След това с остър нож се отрязва капаче по дължината на картофа и вътрешността се издълбава с малка лъжичка. На дъното на всеки картоф се слагат сол, черен пипер, малко масло и малко натрошено сирене. Във всяка празнина се счупва по едно яйце и картофите отново се слагат във фурна, докато се втвърди белтъкът на яйцата.
Добър апетит и да ви е сладко!
Сладкиш със сини сливи
379235
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018