Яйца в картофи

Читателски рецепти

Яйца в картофи

7841
на 01.10.2013
Яйца в картофи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Маруся Димитрова, Попово

препоръчано

Необходими продукти:
За 6 порции
6 яйца
6 едри картофа
сирене
краве масло
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Картофите се измиват добре и се сваряват за 5-6 мин. в подсолена вода. Изцеждат се, избърсват се и се слагат за 30 мин в умерена фурна. След това с остър нож се отрязва капаче по дължината на картофа и вътрешността се издълбава с малка лъжичка. На дъното на всеки картоф се слагат сол, черен пипер, малко масло и малко натрошено сирене. Във всяка празнина се счупва по едно яйце и картофите отново се слагат във фурна, докато се втвърди белтъкът на яйцата.
Добър апетит и да ви е сладко!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК