Яйца с доматен сос

ХИТ ЛАКОМНИК

Яйца с доматен сос

30530
на 28.12.2013
Яйца с доматен сос
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти:
5 яйца
1 консерва домати
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
2 склидки чесън
1 глава лук
магданоз
сол

препоръчано

Начин на приготвяне:
Запържва се лука, към него се добавя консервата от домати. Когато заври се добавят магданоза, счуканите скилидки чесън, червения пипер, солта и брашното.
Оставя се да ври докато се сгъсти.
Предварително измити с хладка вода, яйцата се счупват и пускат във вряща подсолена и подкиселена вода. Варят се до пълно забулване и втвърдяване на белтъка и се изваждат с решетеста лъжица. Ястието се поднася, като в чинията се поставят две забулени яйца, които се заливат с доматения сос.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК