ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
5 яйца
1 консерва домати
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
2 склидки чесън
1 глава лук
магданоз
сол
препоръчано
Начин на приготвяне:
Запържва се лука, към него се добавя консервата от домати. Когато заври се добавят магданоза, счуканите скилидки чесън, червения пипер, солта и брашното.
Оставя се да ври докато се сгъсти.
Предварително измити с хладка вода, яйцата се счупват и пускат във вряща подсолена и подкиселена вода. Варят се до пълно забулване и втвърдяване на белтъка и се изваждат с решетеста лъжица. Ястието се поднася, като в чинията се поставят две забулени яйца, които се заливат с доматения сос.
Баница с пиле и извара
244600
на 11.02.2021
Вълшебни десерти с локум
485487
на 04.01.2021
Домашна пица със салам
268179
на 11.10.2020
Агнешко кълцано месо в було
206365
на 04.05.2020


