Яки гардове потрошиха от бой клиент пред пловдивска дискотека

Региони

Яки гардове потрошиха от бой клиент пред пловдивска дискотека

26075
на 01.11.2018
Яки гардове потрошиха от бой клиент пред пловдивска дискотека
Автор:   ПИК

Млад мъж беше пребит от охранители пред пловдивска дискотека. 36-годишният Атанас Спиров от Марково е настанен в отделението по лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ със счупена челюст.

препоръчано

Според разказа на потърпевшия, инцидентът е станал в малките часове на нощта срещу неделя. Атанас бил в увеселително заведение на Сточна гара, когато негов приятел му позвънил, че е пред входа на дискотеката и гардовете не го пускат да влезе. Мъжът излязъл навън да види какво става. Оказало се, че приятелят му е в неприлично облекло и затова бил спрян от охраната. Затова Атанас го качил на такси и го изпратил да си ходи, съобщава "Марица".

След това се заприказвал с охранителите на Club W. „Не сме си повишавали тон, не бях и пиян. Гардовете бяха 4-5 човека. Един от тях, който е бил зад гърба ми, неочаквано и без причина ми нанесе удар отзад по челюстта. Другите веднага го хванаха и го скриха някъде, след което и те се прибраха в заведението. Не ме пуснаха да вляза да си взема дори якето, а ми го хвърлиха през вратата“, спомня си Атанас.

Мъжът е пуснал жалба срещу охранителите от „Трафик секурити“ и е дал показания за инцидента във Второ РУП, откъдето са започнали разследване. За случая е уведомена и Районна прокуратура, казаха от полицията.

От охранителната фирма „Трафик секюрити“, която отговаря за сигурността на дискотеката, заявиха че ще проверят случая, преди да го коментират.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това