Яко ще се мре с този президент

НАЙ-ВАЖНОТО

Яко ще се мре с този президент

139202
на 29.10.2020
Яко ще се мре с този президент

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Отчетен е ръст на смъртността от над 50% в последната седмица. Днес заразените са близо 2800.

препоръчано

На този фон "майки" правят панихиди на площада и палят свещи за мъртвите. Проклинат, искат смърт. После блокират Орлов мост и наричат "тъп" целокупния български народ.

Това се представя по телевизиите като "народно недоволство" и незнамсикой ден на протеста.

Президентът отказва да се самоизолира, обикаля гарнизони и казарми, насажда нихилизъм спрямо пандемията. Това е "личният му пример". Нещо повече - има данни, че в президентството и НСО се укриват случаи с коронавирус.

Депутат от БСП демонстративно отказва да си сложи маска в Народното събрание. Артикулира безобразието като "акт на опозиционност". 

Менторът на цялата тази лудост - Мангъров, ходи по сказки из провинцията заедно с Румен Петков, за да проповядва, че вирусът е измислица на държавата. И "конспирация на Бойко".

Спрете земята, искам да сляза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК