Ямболийката Мария напусна със сълзи "Фермата"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ямболийката Мария напусна със сълзи "Фермата"

31120
на 09.12.2020
Ямболийката Мария напусна със сълзи Фермата
Автор:   ПИК

Със сълзи на очи напористата ямболийка Мария напусна риалити формата "Фермата" дни преди финала на шоуто на 12 декември. Това се случи след жесток двубой със стюардесата Ваня.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Спортната форма и огромният хъс не й помогнаха, тя се огъна пред по-дребната си, но пъргава опонентка и загуби решителната битка за оцеляване.

"Много ме е яд, но си тръгвам с високо вдигната глава. Бях истинска през цялото време, бях себе си, без театър, без стратегия", отсече на раздяла Мария, която се прочу с бурния си темперамент и заплахата да вгради в печката една от участничките в шоуто.

Във финалната битка ямболийката и стюардесата се бориха на ръба на силите си и подобриха времето на всички мъже, които преди тях се пробваха по същото трасе.

С отстраняването на Мария Ваня взе четвърти "скалп" и влезе в историята на "Фермата" като жената с най-много спечелени дуели, напомня "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК