Ямбол отбелязва своя празник с концерт на Юрая Хийп

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ямбол отбелязва своя празник с концерт на Юрая Хийп

20742
на 28.05.2018
Ямбол отбелязва своя празник с концерт на Юрая Хийп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Денят на Ямбол се отбелязва всяка година на големия християнски празник Свети Дух.

препоръчано

Празничният ден ще започне с литургия в най-старата ямболска църква "Света Троица". Непосредствено след ритуала по издигане на знамената и словото на кмета започва тържествената сесия на Общински съвет – Ямбол, предава БНР.

Тази година Голямата награда получава камерният оркестър "Дианополис". В 12 часа в кв. “Каргон” ще започне народният събор "Света Троица". На него ще бъде отслужен благодарствен молебен, предвидена е и богата фолклорна програма. 13-ата традиционна изложба "Светлината", която тази година е със специалното участие на Иван Пазламачев, ще бъде открита в 17:30 часа, а празникът ще завърши с концерта "Който може, го може".

Празничните прояви ще продължат и през следващите дни като кулминацията ще е в събота с концерт на Юрая Хийп.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК