ЯНУАРСКИ ЗАБЕЖКИ: Зимата никаква я няма - радва ни слънчев и топъл вторник

Час Пик ГЛАВНА

ЯНУАРСКИ ЗАБЕЖКИ: Зимата никаква я няма - радва ни слънчев и топъл вторник

19502
на 03.01.2023
ЯНУАРСКИ ЗАБЕЖКИ: Зимата никаква я няма - радва ни слънчев и топъл вторник

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес времето ще е предимно слънчево и топло. Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Около обяд ще се появи слаб, в Северна България до умерен вятър от запад-северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1° и 4°, в София - около 0°, максималните ще са между 13° и 18° , в София - около 13°. Това каза дежурният синоптик в НИМХ Евгения Егова, цитирана от Фокус.

препоръчано

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър със западна компонента. Максималните температури ще бъдат 13°-15°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра около 6°.

Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна - по-високо от обичайното за януари.

Времето на 04.01.2023, 05.01.2023 и 06.01.2023

В сряда вятърът ще отслабне. По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, вероятността за валежи е малка. Дневните температури ще се понижат с 3°-5°. В четвъртък и петък отново ще духа предимно умерен северозападен вятър. Ще преобладава слънчево време и слабо ще се затопли.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК