Япония засега няма да въвежда извънредно положение заради коронавируса

Азия

Япония засега няма да въвежда извънредно положение заради коронавируса

8339
на 22.12.2020
Япония засега няма да въвежда извънредно положение заради коронавируса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Япония няма нужда от извънредно положение на национално ниво заради коронавируса. Това заяви японският премиер Йошихиде Суга, цитиран от „Ройтерс” и БНР.

препоръчано

Случаите на заразяване с коронавирус в Япония се увеличават, като в същото време рейтингът на одобрение на Йошихиде Суга намалява, тъй като японското общество не одобрява начина, по който той се бори с пандемията от коронавируса.

"Трябва да покажем резултатите от нашите мерки за борба с коронавируса. Аз ще направя всичко необходимо", изтъкна Суга.

През последните седмици в Япония бе регистрирано увеличаване на броя на случаите на заразяване с коронавирус.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК