Ясновидецът Михаил Наков: 80% от болестите са причинени от магии!

Феномени

Ясновидецът Михаил Наков: 80% от болестите са причинени от магии!

150448
на 29.07.2020
Ясновидецът Михаил Наков: 80% от болестите са причинени от магии!
Автор:   "Ретро"

Михаил Наков е сред най-известните ясновидци и лечители у нас. Дарбата да гледа в бъдещето и да намира скрити заболявания получава след тежка катастрофа, след която изпада в кома за 20 дни, но оцелява. Талантът му става достояние на цяла България през втория сезон на предаването „Ясновидци“ през 2009 г., когато Михаил се класира на финала. Славата му прехвърля границите на страната ни и ясновидецът става изключително популярен и в съседна Гърция.

По негови думи през кабинета му ежедневно минават както обикновени хора, така и звезди. Не липсват и лекари, които го търсят за помощ. „Един доктор имаше проблеми с някаква вена в крака си. Тя е била в областта на бедрото. Отстранена е, но колегите му са забравили вътре някаква материя (мисля, че беше конец, който не се бе разложил). Оттам започна гноен процес. Лекарят си мислеше, че развива раково заболяване. Но аз му казах, че просто са забравили нещо при операцията. Отстраниха го. Сега е добре. Като дойде после при мен, каза, че съм бил напълно прав. Няма да забравя този лекар. По специалност беше неврохирург“, разказва Михаил, който обяснява, че не може да лекува, но може да открива болести.

„Мога също да кажа по какъв начин може да бъде излекувана болестта. Има неща, които не могат да бъдат излекувани. Все пак аз не съм Бог. Най-често се случват стомашно-чревни, костни, онкологични. Всеки от нас е болен от нещо. Потенциалните заболявания съществуват у всеки и още не са започнали да се развиват. Ако хвана такива проблеми навреме, мога да ги предотвратя“, допълва ясновидецът. Често се случва да го търсят и за разваляне на магии и създаване на защити срещу такива. „Около 80 процента от човешките болести са причинени от магии. Целта на този, който прави магията, е да увреди определен орган на другия или нещо лошо да му се случи до 40 дни. Моята професия е свързана с хуманната медицина. Но лекарите лекуват нещо, което след време рецидивира“, казва Наков и твърди, че по света са известни 10 хиляди вида магии.

„В България са познати около 6-7. Има 30-40, които са чисто шарлатански. Последните са пълен ужас! Има попска, циганска, копанарска, арабска, румънска и какъв ли не вид магия. В България можеш да намериш много магии от различни видове – все едно се намираш в супермаркет за магии!“, обяснява гадателят, който е скенер за болести и проклятия.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това