ЯСНО И ТИХО ВРЕМЕ: Слънцето разтиква сутрешните мъгли, облаци идват от запад след обяд (КАРТИ)

Акценти

ЯСНО И ТИХО ВРЕМЕ: Слънцето разтиква сутрешните мъгли, облаци идват от запад след обяд (КАРТИ)

12104
преди 6 часа
ЯСНО И ТИХО ВРЕМЕ: Слънцето разтиква сутрешните мъгли, облаци идват от запад след обяд (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес още малко ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

препоръчано

От нощта над по-голямата част от страната е ясно и почти тихо. От полунощ в източните райони започна да се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури са между 2° и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини до минус 2°, в София - около 3°.

През деня отново ще бъде слънчево. В сутрешните часове, главно в Източна България ще има ниска облачност или мъгла, които до обяд съответно ще намалеят и разсеят. След обяд над Западна България ще се появи разкъсана висока облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София - около 20°.

В планините ще бъде слънчево, след обяд и вечерта с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад, след обяд от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 12°.

По Черноморието на много места преди обяд ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16° и 18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Проф. Бранимир Ботев пред ПИК TV за избора на българите и къде сме след вота от днес в Европа (НА ЖИВО) Проф. Бранимир Ботев пред ПИК TV за избора на българите и къде сме след вота от днес в Европа (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК