ЯСНО И ТИХО: Слънцето напича, следобедни дъждове са възможни над планинските райони (КАРТИ)

Акценти

ЯСНО И ТИХО: Слънцето напича, следобедни дъждове са възможни над планинските райони (КАРТИ)

15146
на 07.06.2024
ЯСНО И ТИХО: Слънцето напича, следобедни дъждове са възможни над планинските райони (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес слабо ще се понижи и ще доближи средното за месеца.

препоръчано

От нощта е ясно и почти тихо. През деня ще бъде слънчево. След обяд над планинските райони ще се развие купеста облачност, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб вятър, предимно от изток. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София - около 28°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развие купеста облачност и на отделни места ще превали. Възможно е и да прегърми. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 15°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, съобщават от НИМХ.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК