Яя Туре: Тъмнокожите играчи могат да бойкотират Световното в Русия!

Световен футбол

Яя Туре: Тъмнокожите играчи могат да бойкотират Световното в Русия!

3586
на 25.10.2013
Яя Туре: Тъмнокожите играчи могат да бойкотират Световното в Русия!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре предупреди, че тъмнокожите футболисти могат да бойкотират предстоящото световно първенство в Русия през 2018 година, ако местните власти не вземат мерки срещу расизма в страната. Националът на Кот Д'Ивоар бе обект на расистки обиди по време ма двубоя на „гражданите“ срещу ЦСКА Москва, а веднага след това УЕФА започна разследване на случая.

препоръчано

„Това е истински проблем в Русия. Нещо, което ми се е случвало винаги тук. В Русия трябва да решат този проблем преди световното първенство. В противен случай, ако ние не сме сигурни, то ние няма да дойдем“, коментира Туре.

Привържениците на ЦСКА имитираха маймунски звуци при всеки допир на топката от страна на Яя Туре.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК