“Промяната” нагоди ПВУ за спонсорите си

Епицентър

“Промяната” нагоди ПВУ за спонсорите си

62679
на 10.09.2023
“Промяната” нагоди ПВУ за спонсорите си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ПП все още не желаят да признаят, че дилетантството и бързотечната им алчност бяха грубо употребени от спонсорите им по начин, който разтърси държавата, снижи икономическата активност и предизвика обедняване на населението.

препоръчано

Това пише в анализ на стената си във Фейсбук политическият коментатор Калина Андролова.

Ето още какво казва тя:

ПП също така пригодиха ПВУ за личните си нужди и очакванията на спонсорските си фирми. Говори се, че постове на министри и зам.-министри, както и на изпълнителни директори на ключови държавни дружества, се продават в буквалния смисъл на думата.

Задкулисието предлага позиции срещу предварително авансово плащане плюс съответната месечна вноска за периода на заемане на поста. Публична тайна е, че ръководители на някои енергийни дружества се откупуват с милиони, за да останат на поста.

Това създава изродена власт, която е принудена да извлича пари, с които да се отчита. В този смисъл корупцията в България не е аномалия. Тя е база, източник на специфичен ред, тя е основата върху която се изгражда една неспособна, неинтелигентна държавност...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК ТV! Острие на ГЕРБ разкрива целите пред партията за изборите на 9 юни (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК ТV! Острие на ГЕРБ разкрива целите пред партията за изборите на 9 юни (НА ЖИВО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК