“Промяната” с горещ коментар за Пеевски - отказват да преговарят с ДПС, докато е начело (ВИДЕО)

Акценти

“Промяната” с горещ коментар за Пеевски - отказват да преговарят с ДПС, докато е начело (ВИДЕО)

211517
на 07.07.2024
“Промяната” с горещ коментар за Пеевски - отказват да преговарят с ДПС, докато е начело (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Продължаваме промяната“ няма да води никакви преговори с ДПС, докато начело на движението е Делян Пеевски. Тази позиция изказа бившият премиер Николай Денков преди Националния съвет на ПП днес.

препоръчано

"Докато Пеевски е на политическия терен, ние нямаме никакъв шанс да говорим с ДПС по политики. Ако Пеевски бъде премахнат от политическия терен - тогава вече ще можем да говорим", заяви Денков пред журналисти. 

Очевидно, в редиците на "Промяната“, цари страшен хаос и липса на каквато и да е единна позиция около това ще подкрепят ли евентуален трети мандат. 

Първо, те си оставиха вратичка за разговори с "Възраждане“, но малко след това Кирил Петков заяви, че такова нещо няма как да се случи.

Сега пък поставят условие за започването на разговори с ДПС, която се очаква скоро да получи втория мандат от Румен Радев, които могат да се случат едва, след като Делян Пеевски, бъде отстранен от ръководството на движението. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК