Вход
София
Времето в София 8 o C

“Ще дойда във вас в Банкя, ще насека цялата ти охрана, ще подпаля миризливата ти шибана къща!”

“Ще дойда във вас в Банкя, ще насека цялата ти охрана, ще подпаля миризливата ти шибана къща!”

на 25.10.2020
162550
0
“Ще дойда във вас в Банкя, ще насека цялата ти охрана, ще подпаля миризливата ти шибана къща!”
Автор: ПИК
25.10.2020
0
162550

Поредна зловеща заплаха за живота на премиера Бойко Борисов шокира потребители на социалните мрежи. Мъж с таен профил си е позволил директни закани в убийство, заради които в друга държава досега щеше да е издирен от службите и да отговаря пред съда за тероризъм. 

Заплахите на потребителя с профил Стефан Петроф са не само срещу Борисов, но и цялото му семейството и внуците му, тъй като той пише "ще насека охраната ти", а после обяснява как ще запали родната му къща в Банкя.

Всички отвратителни закани мога да се видят в гнусното писание, публикувано тази нощ като коментар под пост на Борисов за договора със САЩ, който подписа преди ден. Към момента проверка на ПИК установи, че заплахите за убийство са изтрити, тъй като вероятно са блокирани от администраторите на социалната мрежа, но медията ни пази снимка, на която се вижда бруталното съобщение. 

Заплахите срещу Борисов продължават да са ежедневие, но от службите и прокуратурата няма никаква информация какво се случва с разследванията и изобщо стигат ли до реалните извършители. Припомняме, че само преди ден бе арестуван мъж от пловдивско село, който бе подал сигнал за бомба в къщата на Борисов в Банкя, но няма яснота как ще отговаря пред закона. 

В социалните мрежи пък заканите са ежедневие и най-често са от профили като този на Стефан Петроф, които нямат реални снимки, приятели и каквато и да е дейност. Въпреки това експертите по киберсигурност от ГДБОП имат задължение да бдят за подобни прояви, още повече когато са насочени към държавен ръководител. 

Няколко месеца няма и яснота докъде стигна разследването за това как НСО е допуснало някой да снима премиера в най-уязвимото време, докато спи, а после нагло да разпространява снимката от спалнята му в уж охранявана държавна резиденция. 

Ето и зловещата заплаха и менте профила на подателя й:

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22718
архив

Двама приятели са в бирарията и си пийват. Единият казва:
- Хайде да направим някаква шега! Да се обадим на жените си - аз на твоята, ти на моята. Първи април е все пак.
Както решили, така и направили. Първият звъни на жената на другия от телефона му. Тя почва:
- Казах ти да не ми се обаждаш, на важна среща в работата съм точно!
- Извинете, госпожо, но вашият мъж го блъсна кола.
- Мъртъв ли е?
- Не, но го карат към болницата.
След пет минути другият приятел взима телефона на първия и набира жена му. Тя веднага почва:
- Здравей, скъпи! Няма да повярваш, какво стана! Мъжът на Светлето го блъснала кола! Та тя направо от ресторанта с любовника си са отишли у тях да го отпразнуват!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x