„Дейли Мейл”: След два часа разговори между Мей и Корбин, нищо не е решено

Европа

„Дейли Мейл”: След два часа разговори между Мей и Корбин, нищо не е решено

6199
на 04.04.2019
„Дейли Мейл”: След два часа разговори между Мей и Корбин, нищо не е решено
Автор:   ПИК

Лидерите на двете партии продължават да са разделени, главни лейбъристки искания продължават да са митническия съюз и възможността за втори референдум, но в същото време, според главния прокурор, всеки мек развод по-късно може да се втвърди, четем  коментарен материал на „Дейли Мейл”, цитиран от „Фокус”, обобщаващ постигнатото около Брекзит вчера.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Господин Корбин: срещата с Тереза Мей е „полезна, но недовършена“.Той се оплака: „не е имало много шанс, както очаквах“, но за утре (б.р. днес) се предвиждат още разговори.

Двама министри – Найджъл Адамс и Крис Хийтън-Харис, вчера напуснаха кабинета в знак на протест, че Мей търси помощ от Корбин.

Премиерът и лейбъристкият лидер проведоха първи кръг разговори за мека сделка по Брекзит след парламентарния час за въпроси към премиера, който се провежда всяка сряда.

Мей написа на депутатите на торите: 'Това е единственият начин да осигурим гладък, плавен и подреден изход от Европейския съюз за Великобритания, както обещахме.“

Главният прокурор Джефри Кокс поясни: всякакъв митнически съюз може да бъде оставен за по-късно, след като се приключи с Брекзит.

Премиерът беше обвинена в измяна заради предложението за по-мек Брекзит вместо варианта за излизане без сделка на 12 април.

Крис Хийтън-Харис, който се занимава с планиране на опцията „Без сделка“, подаде оставка с аргумента „моята работа вече е без значение“.

Младшият министър за Уелс Найджъл Адамс също напусна кабинета, като се обърна към премиера с думите: „ Вие решихте каква да е сделката – сготвихте я като марксист, който никога не поставя британските интереси на първо място. Все пак това е по-добре отколкото да напуснем без сделка”.

Джейкъб Рийс-Мог заяви: „Онези 52 процента, които гласуваха за напускане на ЕС, не са представени в тази коалиция“.

За следващата седмица Мей планира да убеди ЕС да се приеме нов график, според който Великобритания ще го напусне на 22 май.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК