Вход
София
Времето в София -13 o C

„Другарите” от опозицията отслабват БСП! Действията им граничат с предателство

„Другарите” от опозицията отслабват БСП! Действията им граничат с предателство

на 11.12.2019
140621
25
„Другарите” от опозицията отслабват БСП! Действията им граничат с предателство
Автор: "Ретро"
11.12.2019
25
140621

Едно от основните обвинения срещу Корнелия Нинова на оформилата се опозиция в БСП е именно подмладяването на партията. Според тях това не е подмладяване, а "подмяна" на тях, старите и ценни кадри, с младоци, които не са в състояние да запазят партията, а ще я провалят. Не могат да проумеят, че именно те доведоха партията до това положение, в което я завари Корнелия. Само за три години под нейно ръководство БСП успя да направи редица реформи. Да увеличи двойно народните представители. Да бъде избран генерал  Радев за президент с повече от два милиона избиратели. Да привлече редица млади хора за народни представители. Да бъдат избрани вместо четирима - петима представители в ЕП, и то специалисти с по два и три езика. Да бъдат отхвърлени Истанбулската конвенция и Пактът за стабилност. Да бъде  спряно движението надолу при местните избори, което вървеше от 2005 г., и да бъде постигнат сравнително малък успех. Но падението е преодоляно и се тръгна нагоре.

Тези "другари" не искат да разберат, че с постъпките си разединяват, отслабват и провалят опозиционната БСП. 

Фракционните им действия граничат с предателство и не се възприемат положително от народа. Ако те напуснат партията, нейното влияние ще се засили. Затова БСП трябва да се отърве от тях в интерес на целия български народ.

Те се считаха за абонирани за седалките на Народното събрание или в съветите към общините, което им даваше известни предимства и облаги. Те свикнаха да използват партията за лично облагодетелстване и площадка за излитане по върховете на държавата и партията. Съзнателно потискаха отделни членове, които проявяваха активност, за да запазят ръководното място за себе си. С избирането  на Корнелия за председател на партията тя проведе редица  реформи. Привлече редица млади членове със солидна подготовка като членове на Бюрото и народни представители, които се оказаха печеливши.

Аз съм един от най-старите членове на БСП, в която членувам повече от 63 години, но разбирам, че за да бъде партията отново възприета от народа, трябва ние да отстъпим местата си на младите и много по-подготвени от нас във всяко едно отношение кадри.

 

Инж. Христо Джуров

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21129
архив

Режисьор прави кастинг за новия си филм и казва на поредната кандидатстваща актриса: - Госпожице, изобразете нещо еротично, но с неочакван край. - А!.. Аааа!.. Аааааа!.. Ааааа-а-а-а-апчих!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x