„Инициативният” Георги Георгиев целуна ръка на кандидат-президента Митьо Пищова

Събития

„Инициативният” Георги Георгиев целуна ръка на кандидат-президента Митьо Пищова

18007
на 20.10.2016
„Инициативният” Георги Георгиев целуна ръка на кандидат-президента Митьо Пищова
Автор:   ПИК

Ние не сме за парите, партия сме и правим представление, обяви младият партиен лидер, избрал точно Димитър Маринов за свой кандидат

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нямам нужда от реклама, но благодаря на телевизиите, че ме канят. Вчера станаха тежки скандали с председателя на партията, младо момче, но се разбрахме. Това каза в студиото на Нова телевизия Димитър Маринов-Митьо Пищова.

препоръчано

Според него, главната причина за разправията била, че парите за медийно присъствие са дадени не там, където той иска. Но обяви, че нещата са оправени и ще върви на изборите с цел да стигне балотаж.  Пищова не пропусна и да нападне в духа на родната политическа традици, своите опоненти на изборите, като определи единия каот "агент на ДС".

Георги Георгиев, „младото момче” от партията, което предложило кандидатстването на Пищова заяви, че с тази кандидатура  е целял да направи едно „представление”.  Той обяви, че е актьор, но в момента няма ангажименти и затова се занимава с избори.

„Ние сме политическа партия ,нека ни разграничат от инициативните комитети”, поиска Георгиев. Той целуна ръка на Пищова като израз на извинение, че се е стигнало до скандал с парите от медийния пакет.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК