„Майкрософт“ пусна с ден по-рано Windows 11

СВЕТЪТ ДНЕС

„Майкрософт“ пусна с ден по-рано Windows 11

5325
на 05.10.2021
„Майкрософт“ пусна с ден по-рано Windows 11
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Американската корпорация „Майкрософт“ пусна новата версия на операционната си система - Windows 11 ден по-рано, като тя вече е достъпна за инсталация, съобщи The Verge.

препоръчано

Плановете на компанията бяха Windows 11 да излезе на 5 октомври, но тя се появи ден по-рано.

Изданието отбелязва, че притежателите на наскоро закупени компютърни конфигурации с Windows 10, вече могат безплатно да обновят операционната си система до Windows 11

Останалите ползватели на устройства с Windows 10 постепенно ще започнат да получават предложения за обновяване, ако техните компютри отговарят на минималните системни изисквания.

„Очакванията ни са всички подходящи устройства с Windows 10 да получат предложения за подмяна с Windows 11 до средата на 2022 година“, обявиха официално от „Майкрософт“.

Превод и редакция: ПИК

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Иван Гешев с разкрития: Сглобката арестува невинни, за да манипулира изборите. ГЕРБ, ППДБ и ДПС не могат да напълнят листите си, реанимират стари муцуни! Чакам Борисов на дебат (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Иван Гешев с разкрития: Сглобката арестува невинни, за да манипулира изборите. ГЕРБ, ППДБ и ДПС не могат да напълнят листите си, реанимират стари муцуни! Чакам Борисов на дебат (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК