„Последният печели“ по БНТ – много ниско ниво    

Лична драма

„Последният печели“ по БНТ – много ниско ниво    

25319
на 06.05.2021
„Последният печели“ по БНТ – много ниско ниво    
Автор:   "Ретро"

Гледам почти всяка вечер предаването по БНТ „Последният печели“ и все повече недоумявам. Как е възможно победители да стават хора, които не знаят елементарни неща, а са тръгнали да участват в игра, в която трябва да се демонстрират знания и ерудиция. С изключение на един-единствен феноменален участник, който победи близо 20 пъти още в началото и действително показа много широка обща култура. След това обаче играчите в предаването рязко свалиха нивото и понякога дори ми е неудобно, когато някой от тях спечели, след като буквално се е изложил. А когато водещият Орлин Горанов попита победителя, който е спечелил, въпреки че не е отговорил на сума ти лесни въпроси, дали е доволен от себе си, последният казва „Доволен съм“?!

препоръчано

Мисля, че БНТ трябва да въведе критерии за интелигентност за участниците в „Последният печели“. За да не става предаването за смях. Не знаеш елементарни неща, но побеждаваш само защото другият знае по-малко от теб. Едно време в „Минута е много“ на Петър Вучков очевидно е имало сито и участниците бяха много по-силни.
Да не говорим, че и Орлин Горанов тук не е на мястото си, много е еднообразен и от шоуто вече почва да лъха на скука.

И винаги съм искала да разбера – какво печели победителят в „Последният печели“? Така и не разбрах.
 
Надежда Николова, София
 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от Демократична България са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от "Демократична България" са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това