„Софийска вода“ реагира на три пъти повече сигнали за аварии

Животът днес

„Софийска вода“ реагира на три пъти повече сигнали за аварии

4844
на 16.06.2023
„Софийска вода“ реагира на три пъти повече сигнали за аварии
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Само за последните две денонощия в „Софийска вода“ постъпиха 136 сигнала зa проблеми с канализационната мрежа в резултат от падналите рекордни количества дъжд над столицата. Голяма част от тях са свързани със запушени улични канали, запушени връзки на сградните инсталации с уличната мрежа, както и запушвания при съоръженията, които отводняват пътните платна. Всеки  постъпил сигнал се проверява и насочва към подходящ екип с приоритет в зависимост от спешността.

препоръчано

Девет аварийни екипа на дружеството работят денонощно с цел максимално бързо да се отстранят създадените от извънредната метеорологична обстановка проблеми. Екипи на дружеството работят в село Желява, където обилните валежи доведоха до скъсване на водопровод и ограничаване на водоподаването.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК