„Хизбула“: Мохамед Срур, ръководител на звеното за дронове, е убит при израелски удар

СВЕТЪТ ДНЕС

„Хизбула“: Мохамед Срур, ръководител на звеното за дронове, е убит при израелски удар

14523
преди 4 часа
„Хизбула“: Мохамед Срур, ръководител на звеното за дронове, е убит при израелски удар
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мохамед Срур, ръководителят на звеното за дронове на „Хизбула“ е бил убит при израелски удар в южните предградия на Бейрут, потвърди в изявление ливанската групировка.

препоръчано

„С голяма гордост и чест Ислямска съпротива обявява мъченическата смърт на командира на муджахидините Мохамед Хюсейн Срур“, роден през 1973 г. в град Айта аш Шааб, в южната част на Ливан, заяви „Хизбула“.

Няколко часа по-рано израелската армия обяви, че е убила ръководителя на звеното за дронове на "Хизбула".

„Изтребители атакуваха и ликвидираха командира на въздушното звено на "Хизбула" в Бейрут“, се казва в изявление на израелската армия.

Според източник, близък до ливанската групировка, Мохамед Срур, математик по образование, е бил един от висшите командири на движението, изпратен в Йемен да обучава бунтовниците хуси, които също са подкрепяни от Иран.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК