Загасиха пожара в сграда на МВР в столицата (снимка)

ЧАС ПИК

Загасиха пожара в сграда на МВР в столицата (снимка)

36074
на 31.05.2015
Загасиха пожара в сграда на МВР в столицата (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожар е пламнал в административна сграда на МВР до полицейската академия в столичния квартал „Младост”, информира "Нова телевизия". Пожарът за минути се превърнал в зрелище на хората, които живеят в "Младост 2". 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

По-възрастните хора нахокали веднага децата да седят по-далеч от сградата, за да не се стигне до взривове, разказа пред ПИК очевидец. "Страхуваме се, защото все пак е сграда на МВР и не се знае вътре какви взривни вещества има. Все пак академията е много близко до блоковете. Може да ни изпочупят прозорците най-малко", каза възрастна жена. 

На място са пристигнали осем екипа на пожарната, полицията и Спешна помощ.

Няма данни за пострадали, защото е почивен ден. 

По първоначална информация става дума за пожар, възникнал от късо съединение. Пожарникарите, които се борят с огъня отказаха да дават каквато и да е информация за положението горе. 

Изключва се обаче възможността палежът да е умишлен. 

Към 19:50 часа пожарът бе загасен. Това съобщи комисар Ани Петрова, директор на 7 РУП – София, предаде "Фокус".

Екипите все още на мястото на инцидента, изясняват се причините.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК