Световноизвестен диджей е фен на Андреа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Световноизвестен диджей е фен на Андреа

6123
на 24.09.2021
Световноизвестен диджей е фен на Андреа
Автор:   ПИК

Световноизвестният DJ, продуцент и изпълнител William Sami Étienne Grigahcine, по-известен като DJ Snake, поздрави балканската звезда Андреа за международен проект.

препоръчано

Това стана ясно от стори на Андреа в Инстаграм, на което се вижда, че DJ Snake я поздравява за сингъла "Vitamin".

Нещо повече - той казва, че обича песента на Андреа, а нашата изпълнителка отговаря, че харесва и неговите проекти. Чатът помежду им обаче е проведен преди 3 години, през недалечната 2018 година.

Малко след споделянето на чата в социалните мрежи, меломаните буквално останаха без думи и се зарадваха, че Андреа е получила признание за творчеството си и то от такава голяма звезда като DJ Snake.

Дали е възможна колаборация между Андреа и DJ Snake и дали са обсъдили двамата такава идея, предстои да разберем.

Сподели:
Бомба x
МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това