Земетресение удари Албания

Европа

Земетресение удари Албания

4575
на 19.07.2021
Земетресение удари Албания
Автор:   ПИК

Двадесет минути след полунощ в югозападните части на Република Северна Македония е усетено земетресение с магнитуд 3.5 по Рихтер, регистрирано в Албания.

препоръчано

Както информира Телеметричната сеизмологична мрежа на Република Северна Македония днес, малко след полунощ, в 00.21 ч., е регистрирано земетресение, чийто епицентър се намира в Република Албания, на 160 км югозападно от Скопие.

Земетресението е било усетено от населението, особено в югозападните части, съобщава Сител ТВ, цитирана от БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това