Талибаните използваха птица-атентатор

СВЕТЪТ ДНЕС

Талибаните използваха птица-атентатор

7103
на 01.12.2014
Талибаните използваха птица-атентатор
Автор:   ПИК

Талибаните създадоха нов вид бомба, прикрепена към птица, съобщава Нова телевизия.

препоръчано

Към птица са вързани експлозиви и антена, за да може да бъде взривена от дистанция в близост до полицейски части. Властите се усъмнили, стреляли по птицата и тя избухнала.

Използването на животни в терористични актове е тактика, позната на други групировки. През лятото Хамас пратиха към израелски войници магаре, опасано с експлозиви. Досега обаче никой не е използвал птица, твърдят афганистанските власти.

Сподели:
Бомба x
МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това