Унижението на Христо Иванов

КОМЕНТАРИ

Унижението на Христо Иванов

118488
на 21.09.2021
Унижението на Христо Иванов
Автор:   Данка Радева

След близо година флирт класикът в жанра на интригата Румен Радев занули Христо Иванов и „Демократична България“.

препоръчано

Жалко за коленичилите пред президентството симпатизанти на градската десница.

С партийния инженеринг на хермафродитната ПП ПП държавният глава източи кръв от сърцевината на ДеБъ, които тъкмо се бяха наточили за второто място в електоралната таблица.

Според най-новите анкети обаче те падат чак пети, на опашката след лабораторната формация на харвардските мошеници.

Христо Иванов изглежда е бил толкова сащисан от предателството, че се приравни в унижението си до Мая Манолова – започна да се моли на Кирил Петков за предизборна коалиция. И онзи надменно му се подигра, като отказа. 

Едва ли реститутките-берберянки са останали очаровани от колаборационизма на шефа си. За една нощ сякаш угасна ореолът на Христо Иванов, придобит след десанта на „Росенец“.

Напълно очаквано и логично – Радев е безпощаден към своите, при него моралът е особено дефицитно понятие. Предаде Христо, но още по-жестоко предаде политическите си родители БСП и Корнелия Нинова, които го изстреляха на „Дондуков“ 2.

Сега „почтените“ ближат рани. Киро Канадеца и романтичното дуо Василев – Спецов се оказаха по-почтени.

Въпросът е дали „измамените камилчета“ ще продължат да подкрепят Радев. Примерно – Слави Трифонов, който също е потърпевш от канадската врътка и който лекомислено и в аванс обяви, че ИТН ще застане зад президента за втори мандат.

Как така ще го подкрепи, като президентът му създаде партия – близнак?

Как така Корнелия ще го подкрепи, след като цепи БСП и изкупува коалиционния им партньор „Екогласност“?

Как Христо Иванов ще го подкрепи, след като разделя градското дясно и директно краде кадри от „Демократична България“?

Само при Мая, с хигиената нулева, няма проблем. Тази вечно неначесана бабичка е готова да легне във всеки креват, за да притури към пенсийката си и депутатска заплата.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ В МЕДИЦИНАТА: Успешно трансплантираха бъбрек от прасе на човек ПРОБИВ В МЕДИЦИНАТА: Успешно трансплантираха бъбрек от прасе на човек
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев наглее пред Ива Николова и няма да вземе главата на Кацаров: Проблемите няма да се решат с агресия над министрите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Радев наглее пред Ива Николова и няма да вземе главата на Кацаров: Проблемите няма да се решат с агресия над министрите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 252
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това