Водопровод се скъса и наводни част от Варна

Региони

Водопровод се скъса и наводни част от Варна

11908
на 28.01.2017
Водопровод се скъса и наводни част от Варна
Автор:   ПИК

Отклонено е и движението по булевард "Васил Левски"

Мащабна ВиК авария на водопровода "Варна-Златни пясъци" доведе до наводняване на бул. "Васил Левски" във Варна и отцепване на движението в района, съобщи БНР.

препоръчано

Аварията е станала около 12.30 ч. Наводнен е подлез. Аналогична авария през 2011 г. застраши живота на хора в автобус, преминаващ през подлеза. Този път не е имало автомобили или автобуси, които да минават. Движението е било отбито навреме с екипи на полицията. 

На място са екипи на ВиК, както и заместник-кметът по инфраструктура на общината Христо Иванов, които заявиха, че има обходен маршрут и е осигурено алтернативно водоснабдяване.

ВиК-Варна са предприели незабавни действия. Водата е спряна. След малко ще дойде съответната техника, за да отводним по най-бързия начин подлеза и да се изчисти булеварда.

От В и К-Варна уверяват, че водоснабдяването в квартал "Чайка", както и в целия район до аварията няма да бъде нарушено, тъй като вода ще бъде пусната по стария водопровод.

 

 

 

Сподели:
Бомба x
Как можете да загубите бързо и лесно мъжа Везни? Как можете да загубите бързо и лесно мъжа Везни?
ПИК TV x
ЕКШЪН В ИТН: Филип Станев шокира парламента със скъсани дънки, Ива Митева му се скара (ВИДЕО/СНИМКА) ЕКШЪН В ИТН: Филип Станев шокира парламента със скъсани дънки, Ива Митева му се скара (ВИДЕО/СНИМКА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това