Рейтингът на Байдън се срина

Америка

Рейтингът на Байдън се срина

8276
на 21.01.2022
Рейтингът на Байдън се срина
Автор:   ПИК

Рейтингът на одобрение на американския президент Джо Байдън падна до най-ниското си равнище от встъпването му в длъжност, на фона на умора сред американците от пандемията и икономическата ѝ дан, показва най-новото изследване на общественото мнение на Ройтерс/Ипсос.

препоръчано

Националното проучване, направено в периода 19 - 20 януари, сочи, че управлението на Байдън одобряват 43 процента от пълнолетните американци, а 52 на сто не го одобряват - останалите не могат да преценят. Миналата седмица същото изследване измери 45 процента рейтинг одобрение на Байдън и 50 процента неодобрение.

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви вчера, че всяко навлизане на руски войски на украинска територия ще се смята за "нашествие", след като беше предизвикал възмущение в Киев, споменавайки вчера възможността за "ограничено нахлуване" на Русия в Украйна. Заявявайки, че е бил "пределно ясен" с руския президент Владимир Путин, американският президент заяви: "Ако руски военни части преминат границата на Украйна, това е нашествие".

 

 
 

Сподели:
Бомба x
Рядко известни ползи от добре познатия витамин C Рядко известни ползи от добре познатия витамин C
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на Просто Киро и мисирките: Три милиарда лъжа! Крадат ви бе, хора, убиват ви! А срещу това - мълчанието на агнетата (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на Просто Киро и мисирките: Три милиарда лъжа! Крадат ви бе, хора, убиват ви! А срещу това - "мълчанието на агнетата" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това