Разкриха нелегален цех за захарни изделия

Крими

Разкриха нелегален цех за захарни изделия

5124
на 29.06.2013
Разкриха нелегален цех за захарни изделия
Автор:   ПИК

При съвместна проверка от служители на Областната дирекция по безопасност на храните, град Смолян и представители на Районно управление „Полиция“ – Чепеларе, е установен нелегален цех за производство на захарни изделия.

препоръчано

Акцията е проведена късно вечерта на 28 юни, тъй като по предварителна информация, цехът е работил единствено нощно време. По време на проверката са установени налични около 250 готови захарни изделия, както и множество празни опаковки за готова продукция. Към момента на проверката не са представени актуални документи за извършваната дейност. Проверката по случая продължава, като точните количества, както и последващите действия и санкции предстои да бъдат уточнени.

Сподели:
Бомба x
ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това