Корнелия продаде БСП на чалгата и Доган

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Корнелия продаде БСП на чалгата и Доган

140054
на 03.08.2021
Корнелия продаде БСП на чалгата и Доган

Корнелия Нинова нанесе най-голямото унижение в над 100-годишната история на БСП. И не става дума за рекордно ниския брой избиратели на столетницата, нито пък за позорното 3-то място сред политическите сили. Далеч по-голямо унижение от изброените е, че пристана на чалгата и продаде социалистическата идея на политическия ментор на Слави Трифонов – Ахмед Доган.

препоръчано

А цената е повече от ниска – оцеляването й в партията, в която от години не я искат, но след всяка позорна изборна загуба тя така и не подава оставка.

След разгрома на БСП на последните избори, единствения начин Нинова да запази главата си е като влезе във властта през задния вход – уж чрез някакво си споразумение с хибридния проект на ДПС – партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Затова и днес, и през последните дни, тя не спира с престорена усмивка да тръби, че програмата на чалгарите е досущ като тази на БСП, имат пълно разбирателство и още малко остава да каже, че тя е предложила Пламен Николов за премиер. Нинова обаче дори себе си не може да излъже в жалките си опити да представи тази политическа проституция като висш пилотаж в политиката. Дребните й сметки окончателно развенчаха образа на принципен и неотстъпчив от идеите си политик, който безуспешно се гради на гърба на бавната смърт на БСП.

Столетната и друг път е била продавана на Сараите, но никога толкова евтино.

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това