УНИКАЛНО ВИДЕО В ПИК! Ген. Атанасов застреля...

АВТОРСКИ НОВИНИ

УНИКАЛНО ВИДЕО В ПИК! Ген. Атанасов застреля...

309455
на 16.03.2023
УНИКАЛНО ВИДЕО В ПИК! Ген. Атанасов застреля...
Автор:   ПИК

Вътрешната опозиция на ген. Атанас Атанасов в ДСБ разведри предизборната скука, като пусна позабравено клипче. Тъмносиният Владимир Великов, набеден за черна овца в редиците на партията, припомни видео от изборите през 2017 г.

препоръчано

Той озаглави клипчето "7 години стрелба", а на него генералът стреля с пистолет по три табели - "Беззаконие", "Контрабанда" и "Олигархия". И така вече 7 години дежурната опорка на Атанас Атанасов е една и вечна - да "стреля" по беззаконието и корупцията. 

В социалните мрежи веднага започнаха да пускат забавни монтажи с пукотевицата на лидера на "Демократи за силна България", който по времето на записа на видеото е явяваше предизборно лице на "Нова република" - основаната от Радан Кънев партия, която обаче се сгромоляса на изборите с резултат от 2,5 процента.

В едно от забавните видеа, дело на режисьора на ПИК Христо Порязов, патроните от пищова на ген. Атанасов застигат настоящия му коалиционен партньор Кирил Петков - символ на не един и дву случая за погазване на законите, Иван Костов, Румен Радев, даже и Джо Байдън.

Вижте цялото видео: 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: В шестия ден на юни честваме един наистина велик светец ПРАЗНИК: В шестия ден на юни честваме един наистина велик светец
ПИК TV x
Журналистът Стефан Ташев разкрива мистериите около смъртта на Брат Галев пред ПИК TV: Най-вероятно Геле е бил през цялото време в България (ВИДЕО) Журналистът Стефан Ташев разкрива мистериите около смъртта на Брат Галев пред ПИК TV: Най-вероятно Геле е бил през цялото време в България (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК