АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

Животът днес

АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

13275
на 20.10.2020
АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си
Автор:   ПИК

Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Може да помагате на болни и възрастни хора, както на близки и познати", съветва тя.

"Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и закона. Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви", дава напътствия тя.

"Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита", препоръчва Пенчева.

"Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден или да участвате в хазартни игри, тъй като може да останете без пари", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
Няколко трика как да изберете най-зрялата и вкусна диня Няколко трика как да изберете най-зрялата и вкусна диня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Говорителят на прокуратурата Сийка Милева: Сигналът на Бойко Рашков срещу главния прокурор е политическа атака ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Говорителят на прокуратурата Сийка Милева: Сигналът на Бойко Рашков срещу главния прокурор е политическа атака
ново
Днес: 263
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това