Закараха Фики на парти с каляска

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Закараха Фики на парти с каляска

5441
на 16.06.2021
Закараха Фики на парти с каляска
Автор:   ПИК

Грандиозно посрещане на Фики Стораро организираха от пиано бар през уикенда. Както в приказките партито започна с обилна  и изключително вкусна турска вечеря, за която се погрижи топ готвач от Босфора.

препоръчано

Изпълнителят на "Сега е моментът за апартамента"  пристигна пред лъскавата сграда небостъргач с лъскава чисто бяла каляска Clyser PT LimosBG, която идва от далечна Русия. По-наблюдателните забелязаха регистрационния номер, че е руски.

Вътре в кабината на каляската е невероятен лукс и комфорт. Домакинът Алаксандър Гогов се бе погрижил за мини специален бар с коктейли, шампанско и изворна вода.

От сцената на нощния пиано бар Фики изпълни любимите си хитове, познати ни от музикалния формат "Като две капки вода".

За да аплодират и зарадват голямата звезда на България дойдоха актрисата Искра Радева, Никол Станкулова със своята силна половинка, бащата глас Тони Стораро, красивата мис Europe interantional Деяна Йорданова, топ хореографът Сабин Асенов, както и много приятели и почитатели. 

Сподели:
Бомба x
Метеорит падна в Измир и отприщи конспиративни теории за лоши поличби Метеорит падна в Измир и отприщи конспиративни теории за лоши поличби
ПИК TV x
ПИК TV! Хиновски от ИТН с аларма срещу хората на Румен Радев: Токът е с рекордно висока цена - по-скъп от Германия! Това е саботаж на българската индустрия (ВИДЕО) ПИК TV! Хиновски от ИТН с аларма срещу хората на Румен Радев: Токът е с рекордно висока цена - по-скъп от Германия! Това е саботаж на българската индустрия (ВИДЕО)
ново
Днес: 196
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това