Димитър Кузманов влезе в управата на тениса

Тенис

Димитър Кузманов влезе в управата на тениса

3371
на 03.12.2021
Димитър Кузманов влезе в управата на тениса
Автор:   ПИК

Втората ракета на България Димитър Кузманов беше избран в Управителния съвет на Българската федерация по тенис на днешното извънредно Общо събрание на организацията, на което присъстваха 34 делегати от клубове от цялата страна.

препоръчано

Кузманов стана един от шестте новоизбрани в ръководството на централата заедно с Драгомир Драганов, Калоян Радославов, Николай Борисов, Александър Ралчев и Николай Михайлов.

"Имам сериозни съмнения, че Пън е свободна, в безопасност и не обект на принуда или цензура", заяви президентът на Женската тенис асоциация
Те заменят Георги Харизанов, Явор Цаков, Христо Христов и Катерина Генова-Чергова в Управителния съвет, който беше увеличен от 19 на 21 члена, като това беше и една от промените в Устава на БФТ, който бяха приети днес.

Сред другите нововъведения са мандатност за членовете на УС до два поредни 4-годишни мандата, както и възможност Общото събрание да се провежда онлайн. Делегатите проведоха и дискусия по различни теми, свързани с развитието на българския тенис.

Сподели:
Бомба x
ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това