Осъдиха шофьор за 3,99 промила алкохол в кръвта

Темида

Осъдиха шофьор за 3,99 промила алкохол в кръвта

1681
на 15.09.2021
Осъдиха шофьор за 3,99 промила алкохол в кръвта
Автор:   ПИК

По бързо производство на Районна прокуратура – Пловдив, е осъден шофьор за управление на автомобил с 3,99 промила алкохол в кръвта.

препоръчано

Делото бе срещу А.Ц., на 40 г., за това, че на 4 септември в землището на с. Скутаре, обл. Пловдив, е управлявал лек автомобил, марка „Волво“, с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда, а именно 3,99 на хиляда, установено по надлежния ред с техническо средство „Алкотест Дрегер“ – престъпление по чл. 343б ал. 1 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Пловдив, е наложил на А.Ц. наказание от 1 година лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 3 години, глоба в размер на 500 лева и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година и 8 месеца. 

А.Ц е признал вината си. Наказанието е наложено по споразумение, одобрено от Районен съд – Пловдив.   

Определението на съда е окончателно.

Сподели:
Бомба x
СИЛНА ВЯРА: Тези двама светци направили нещо, което никой не би си и помислил да стори СИЛНА ВЯРА: Тези двама светци направили нещо, което никой не би си и помислил да стори
ПИК TV x
Проф. Анастас Герджиков пред Ива Николова и ПИК TV с най-честната си изповед. За Борисов, Кирил Петков, Гешев, олигархията, семейството. Извършвал ли е престъпления Румен Радев (ОБНОВЕНА) Проф. Анастас Герджиков пред Ива Николова и ПИК TV с най-честната си изповед. За Борисов, Кирил Петков, Гешев, олигархията, семейството. Извършвал ли е престъпления Румен Радев (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това