Внучето на Анахид Тачева повтаря IX клас 

Лица

Внучето на Анахид Тачева повтаря IX клас 

45776
на 08.02.2023
Внучето на Анахид Тачева повтаря IX клас 
Автор:   "Ретро"

Житейските проблеми в семейството на тв легендата Анахид Тачева не спират. Говорителката ни напусна през миналия ноември, след като в последните няколко години страдаше от прогресивна деменция. Смъртта ѝ се отразила изключително зле на голямата ѝ дъщеря Теодора и нейния син Дейвид.

препоръчано

16-годишното момче имало буйно тийнейджърство. Заради лошия си успех в столичното училище, което посещава, се наложило да повтори девети клас, тъй като не успял да изкласи заедно със съучениците си. Дисциплината му не била добре и Дейвид не успявал да се адаптира към училищната среда. Ръководството на школото неведнъж разговаряло с майка му Теодора, но и тя не можела да овладее ситуацията.

Щерката на Тачева от брака ѝ с покойния актьор Коста Цонев живее под един покрив само със сина си. Дейвид е плод на връзката ѝ с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отказва да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна щерка Мария от американски барабанист. Девойката отдавна живее при татко си в Ню Йорк, без да ѝ липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България. И тук обаче не успя да намери мечтаната реализация.

На 29 септември 2017 г. Теодора се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета заради несподелена любов, след което изпадна в кома. Лекарите от „Пирогов“ успяха да я спасят, но синът ѝ беше взет от Агенцията за закрила на детето. Те прецениха, че тя не е в състояние да полага грижи за момчето, и той живя 3 месеца при приемно семейство. Тогава се наложи баба му Анахид да се прибере по спешност от Америка, защото беше единственият му роднина с права да се грижи за него.

Вероятно това е оставило сериозен отпечатък върху психиката на момчето и проблемното му поведение в момента се дължало на шоковите ситуации в детството му. Отсъствието на баща, опитът за самоубийство на майка му, животът при приемни родители и липсата на достатъчни финанси му нанесли сериозни травми.

В момента Дейвид и Теодора живеели в скромно жилище в покрайнините на София, след като Теодора продала наследствения си апартамент в елитния квартал „Лозенец“, издават близки до семейството. Доскоро тя нямала никакви доходи, но вече работела като продавачка в магазин за дрехи втора употреба. Преди време щерката на Анахид и Коста правеше японски масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. За кратко работила като учителка по италиански, после в столичен колцентър, ходила и на интервю в голяма компания, но не я взели. Голямото ѝ желание все още било да пее джаз в пиано барове, защото музиката е единствената ѝ страст, нищо, че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в „Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 3 юни - напрежение вгорчава деня на Раците, неочаквани проблеми връхлитат Скорпионите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 3 юни - напрежение вгорчава деня на Раците, неочаквани проблеми връхлитат Скорпионите
ПИК TV x
Гледайте новия епизод от ПОДКАСТА на издателство „Милениум“! Сензационни разкрития за живота на Дамян Дамянов (ВИДЕО) Гледайте новия епизод от ПОДКАСТА на издателство „Милениум“! Сензационни разкрития за живота на Дамян Дамянов (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК