Полицай е загинал при стрелбата до Пентагона

Америка

Полицай е загинал при стрелбата до Пентагона

4060
на 03.08.2021
Полицай е загинал при стрелбата до Пентагона
Автор:   ПИК

Полицай е загинал днес при днешния инцидент със стрелба до сградата на Пентагона във Вашингтон, съобщи телевизия Си Ен Ен като се позова на запознати източници.

препоръчано

По-рано местният телевизионен канал Дабъл Ю Ди Ви Ем предаде, че няколко души са ранени при стрелбата до комплекса на американското военно министерство, предава БТА.

Предполагаемият престъпник, открил огън, е неутрализиран от охраната, съобщи в. "Политико", като се позова на подразделението, отговарящо за сигурността на комплекса.

Стрелецът не е успял да проникне в сградата.

След изстрелите районът около комплекса на Пентагона беше затворен за известно време.

Инцидентът стана до станция на метрото в района.

В публикувано в Туитър съобщение службата по охрана на Пентагона информира, че сградата е затворена, а на гражданите беше препоръчано да избягват района и да очакват още информация.

На служителите беше казано да не напускат комплекса.

Най-малко трима пострадали са били откарани в болница, единият е бил превозен с хеликоптер.

За момента не е ясно дали е имало още нападатели.

По-късно мерките за изолиране на комплекса на Пентагона бяха прекратени и той отново беше отворен, но входът на метростанцията в съседство остана затворен.

 

 

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: И да ви се покаже ангел, не се обяснявайте в любов, изрежете си ноктите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 204
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това